Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε 

Ποιοι είμαστε 

Ισχυρό και αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας και της εξειδικευμένης φροντίδας

Στη Sobi αλλάζουμε τη ζωή ανθρώπων με σπάνια νοσήματα. Ως βιοφαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς, προσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες στους τομείς της αιματολογίας, της ανοσολογίας καθώς και της εξειδικευμένης φροντίδας που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων.
Εστιάζουμε θεραπευτικά στους τομείς της αιματολογίας και της ανοσολογίας και επίσης διαθέτουμε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων εξειδικευμένης φροντίδας. Στον τομέα της αιματολογίας, είμαστε από τις κορυφαίες εταιρείες στην αιμορροφιλία, για την οποία επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε νέα πρότυπα, να βελτιστοποιήσουμε τις θεραπείες, να συγκεντρώσουμε στοιχεία, να δημιουργήσουμε βιώσιμη πρόσβαση και να προσφέρουμε στήριξη στην κοινότητα για την αντιμετώπιση της αιμορροφιλίας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επίσης επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας για να καλύψουμε μεγαλύτερο εύρος στον τομέα της αιματολογίας. 

Μάθετε περισσότερα για την εξειδίκευσή μας στην αιματολογία εδώ

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας στον τομέα της ανοσολογίας περιλαμβάνει προϊόντα που ανταποκρίνονται σε σημαντικές ακάλυπτες ιατρικές ανάγκες και αντιπροσωπεύει την εστίαση που χαρακτηρίζει την κληρονομιά μας στις σπάνιες παθήσεις. Συνεχίζουμε να ερευνούμε περαιτέρω ευκαιρίες για να προσφέρουμε καινοτόμες θεραπείες σε περισσότερους ανθρώπους που ζουν με σπάνιες παθήσεις.
  
Μάθετε περισσότερα για την εξειδίκευσή μας στην ανοσολογία εδώ

Η σπάνια, εξειδικευμένη γνώση μας

Η Sobi είναι μια βιοφαρμακευτική εταιρεία που διαθέτει δυνατότητες οι οποίες εκτείνονται από την έρευνα και ανάπτυξη τελικού σταδίου, την παρασκευή και προμήθεια βιολογικών φαρμακευτικών προϊόντων μέχρι την πρόσβαση των ασθενών και τη διανομή. Εστιάζουμε εκεί όπου μπορούμε να έχουμε τον μέγιστο αντίκτυπο. 

Αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία

Με την παγκόσμια έδρα μας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, η εταιρεία Sobi έχει παρουσία σε πάνω από 30 χώρες και παρέχει πρόσβαση σε θεραπείες σε ασθενείς που βρίσκονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως. Θεωρούμε τη γεωγραφική επέκταση ως σημαντικό σκέλος της στρατηγικής μας και την επιδιώκουμε μέσω εξαγορών και συνεργασιών, μεγαλύτερης διείσδυσης στις αγορές και με την εγκατάσταση σε νέες αγορές.

Έχουμε περίπου 1.500 εργαζομένους παγκοσμίως. 

Θέλετε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας; Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.